От днес Теленор официално е Yettel. Стъпката е част от ребрандирането

...
От днес Теленор официално е Yettel. Стъпката е част от ребрандирането
Коментари Харесай

Yettel официално каза чао на Теленор

От през днешния ден Теленор официално е Yettel. Стъпката е част от ребрандирането на компанията, особено създадено за България, Унгария и Сърбия.

Новият бранд, благосъстоятелност на PPF Telecom Group, е насочен към бъдещето и е фокусиран към клиентите, дигитализацията и нововъведенията. Yettel възприема най-новите трендове в бранша и регистрира възходящата роля на технологиите в живота.

“Нашата упоритост е да оказваме помощ на потребителите да реализират баланс в връзките си с технологиите. Убеден съм, че ще продължим да задаваме трендовете и да изпреварваме събитията “, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Yettel България. За него ребрандирането е еволюция за компанията.

Смяната на името не е единствената смяна за Yettel. С началото на новия бранд започват и нов уеб страница, мобилно приложение и дизайн на цифровите и обществените канали на компанията. Очаква се и цялостно физическо ребрандиране на всички магазини в страната.

Сред новите предложения на Yettel е тийн цена, включваща услуга за онлайн отбрана от подозрителни уеб страници и неуместно цифрово наличие, както и предотвратяване от вируси и злотворен програмен продукт.



Мисията, зад която Yettel застава, е да даде на клиентите си съгласуваност и цифрови услуги, с цел да може да им помогне да реализират баланс в метода си на живот. Новият телекомуникационен бранд е построен въз основата на четири правилото – експедитивност, елементарност, полза и отговорност.

„ Отношенията ни с технологиите се трансформираха. Днес да си онлайн е наложително и нашите клиенти чакат да им помогнем да употребяват технологиите, с цел да балансират значимите за тях неща. Искаме да вдъхновим потребителите да се стремят към този баланс в живота, като предлагаме артикули и услуги, които поддържат тази огромна упоритост “, сподели Марек Слачик, изпълнителен шеф на PPF Telecom Group за Централна и Източна Европа.

Yettel България, като част от PPF Group, дава съгласуваност на над 3 милиона консуматори с хора, устройства и бизнеси.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР